APK op stress

Zoveel artikelen over stress en burn out; gisteren nog n.a.v. een onderzoek van TNO. Schrikbarende cijfers; 1 op de 6 werknemers heeft burn-out gerelateerde klachten, jaarlijks goed voor 4 miljard euro. Klachten waarbij je blijvend psychische en fysieke ellende kunt blijven houden.

Artikel na artikel, programma na programma maar...

Wat gaan we er nu aan doen??

Eerst maar eens de mensen voorlichten wat stress nu eigenlijk is. Wat doet stress met je en hoe kun je het herkennen?

Blog Stress preventie

In de trainingen die ik geef spreek ik dagelijks veel mensen die onwetend zijn over dit onderwerp. Overwerk, moeheid en ontstekingen, we vinden het heel normaal. Ach iedereen heeft wel eens wat, maar wat gebeurt er in je lichaam en in je brein? Hoe zijn je bijnieren er aan toe? Wat als je bijnieren het opgeven?

Energiek en gemotiveerd leven en werken

Hoe ga jij goed voor jezelf zorgen zodat je energiek en gemotiveerd in het leven blijft staan. En jij en jouw werkgever het maximale uit elkaar halen. Voor elke werknemer die omvalt moet de ander (tijdelijk) harder werken waardoor je een domino effect krijgt en er nog meer stress ontstaat.

Preventief voorlichten op stress dus

Voorlichten op stress, inzichten verkrijgen op het gedrag dat je laat zien. We hebben allemaal één of meerdere stress persoonlijkheden die grote spanningen veroorzaken.  Met coaching en met het opstellen van een persoonlijk plan zorgen we ervoor dat je dieper op gedrag kunt ingaan en kijken wat de ander nodig heeft. Zo leer je anders met stress omgaan en zo een burn out te voorkomen.

Hoe ga jij goed voor jezelf zorgen? Doe de Stress preventie training!

Wil je meer informatie over deze training of meteen een afspraak maken?

neem contact op