Personal Coaching door Cristel meijer

Coaching

Coaching helpt je weer een helder beeld voor de toekomst te geven

Persoonlijke Coaching

Waar loop je tegenaan? Wat wil je veranderen? Coaching is een fijne aanvulling in je leven. In één op één gesprekken doorlopen we waar je in je zakelijke of privéleven tegenaan loopt. Soms gaan de dingen gewoon niet echt lekker en soepel. Er moet iets veranderen maar je weet niet wat en hoe. Dan kan een personal coach, die los staat van jouw dagelijks leven, je de juiste vragen stellen, je kritisch naar jezelf laten kijken en mogelijkheden laten onderzoeken. Samen sparren om tot een hoger plan te komen!

Naar binnen kijken, in hoofd, geest en gevoel

Een coach kan je dingen helderder laten inzien. In een coachingsgesprek leer je je zelf-reflecterend vermogen aan te spreken en contact te maken met jouw diepere bewustzijn. Vragen die je bewust of onbewust aan jezelf stelt ga je met de juiste hulp kunnen beantwoorden; 'wat wil ik', 'waarom doe ik wat ik doe', 'wat heb ik nodig om mijn doelen te bereiken', ... Ik help je op weg om de betere versie van jezelf te worden! Door naar jou te luisteren, door vragen te stellen, door plannen te maken.

Referentie

"Cristel heeft mij ongeveer een half jaar gecoacht op de competentie plannen en organiseren, en wat erg hielp in de benadering van Cristel is het teruggaan naar de kern: waar komt gedrag vandaan en wat levert het gedrag op. Cristel heeft mij –met resultaat- aan het werk gezet en ondersteund d.m.v. kritische vragen, verhelderende modellen en nuttige spellen. Cristel is ook erg goed met loopbaanoriëntatie. Ik ben Cristel dankbaar dat ze mij goed heeft gecoacht in een periode waarin mijn ontwikkeling dreigde stil te staan: Cristel heeft mij met haar coaching over het dode punt heen geholpen. Bedankt Cristel!"

Tom van As
HR-advisor

Personal Coaching on the job

Coaching on the job

Als opvolging na een training

Je bent na een training vol goede ideeën de deur uitgegaan en je wilt het geleerde echt in je systeem krijgen. Maar het lukt je niet om het zonder dat laatste zetje voor elkaar te krijgen. Je coach kijkt met andere ogen naar wat er op de werkvloer gebeurt en laat je dingen zien waar de bedrijfsblindheid zijn intrede heeft gedaan.

De coach stelt confronterende vragen, laat je met andere ogen naar een situatie kijken en vraagt hoe je het wellicht anders had kunnen doen. Met coaching on the job worden snel grote sprongen gemaakt en beklijft de eerder gevolgde training pas echt!

Coaching on the job zet medewerkers in actie

De coach werkt samen met het team op de werkvloer. Wat zijn lastige situaties, wat doen de teamleden nu en wat kunnen zij anders gaan doen? Coaching on the job ondersteunt medewerkers om effectief en met plezier te werken zodat betere resultaten worden behaald!

Wandelcoaching

Back to nature

De natuur heeft een rustgevende en inspirerende werking op mensen. Soms gaat er zoveel in ons hoofd om dat we niet of moeilijk meer bij ons gevoel kunnen komen. De natuur brengt jou dichter bij jouw eigen natuur, we komen dichtbij de balans tussen hoofd en gevoel; evenwicht in de persoon die je van nature bent.

Al wandelend vinden de sessies plaats en komen levensvragen aan bod. Eerst eens de zaken op een rijtje zetten: waar sta ik nu? Wat gaat goed en wat gaat minder?

Je komt zelf met een doel en samen maken we een stappenplan hoe je dit gaat bereiken. Obstakels en knelpunten worden onder de loep genomen. Soms zul je geconfronteerd worden waar nodig en op verzoek kunnen wij ook een stukje provocatief coachen. Om je gewoon eens te horen zeggen waar het nu eigenlijk allemaal om gaat. Na de wandeling krijg je opdrachten mee om thuis uit te werken.

Personal Coaching Wandelschoenen Wandelcoaching

Wil je meer informatie of meteen een afspraak maken?

neem contact op