Cristel Meijer Trainer Coach

Cristel Meijer

Cristel Meijer, een energieke trainer die mensen uitdaagt

Over Cristel Meijer

Als trainer, coach en mens in het algemeen, ben ik positief ingesteld. Mijn aanpak is energiek en daarmee inspireer ik mensen om snel in beweging te komen. Ik daag mensen uit om te leren, om over zichzelf na te denken, om de verbeterde versie van zichzelf te worden. Mijn drijfveer is nieuwsgierigheid. Waarom doe jij wat je doet, met welke insteek? En bereik je ook wat je wilt? Ik ben ervan overtuigd dat het aanspreken van het zelf-reflecterend vermogen leidt tot zelfontwikkeling en groei.

Ook bij trainers is de wereld constant in ontwikkeling. Eind 2018 heb ik de opleiding stress-councelor positief afgerond zodat ik nu ook bedrijven preventief voorlicht over wat stress is, wat het met je doet, wat je preventief kunt doen. Ik coach tevens individueel op stress gerelateerde klachten. Wil je meer lezen over de nieuwste training  -DO de Stress preventie-, klik hier.

Ervaring

Lange tijd heb ik gewerkt als salesmanager in de kledinggroothandel. Daarna heb ik mijn droom gerealiseerd en ben ik 2,5 jaar rond de wereld gereisd, waardoor ik mijzelf nog beter heb leren kennen.

Ik heb letterlijk mijn grenzen verlegd en mooie avonturen beleefd. 

Na deze reis periode heb ik in 2006 CMC Training & Coaching opgericht om dagelijks met mijn passie bezig te kunnen zijn;  mensen beter maken in wat ze doen, zowel zakelijk als privé.

De top bereiken met Cristel Meijer

Groeien Ontwikkelen Cristel Meijer CMC Training

Sinds de oprichting van CMC heb ik al veel groepen en personen mogen begeleiden, van uitvoerenden tot leidinggevenden in uiteenlopende branches, zoals Horeca, Detailhandel, Retail, Zakelijke Dienstverlening en bij Gemeenten.

Indien nodig werk ik samen met gespecialiseerde en gepassioneerde trainer-collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten als trainer en de trainer met de juiste kwaliteiten wordt ingezet als er vraag naar is.

Mijn kwaliteiten als trainer

Wat ik vaak teruggekoppeld krijg na een training of coachingssessie is dat ik op een open en integere manier mensen in hun waarde laat. Je mag zijn wie je bent, ieder heeft zijn eigen verhaal.

Ook herken ik mijzelf in de woorden aards, energiek, enthousiast en actiegericht. Ik zet en krijg mensen en groepen in beweging.

Tenslotte wordt vaak positief gereageerd op mijn creatieve en oplossingsgerichte manier van trainen. Ik kijk met jou naar mogelijkheden voor jouw vraag of probleemstelling. Ik help je doelen te stellen, waarbij jij de aangever bent voor de oplossing.

Wil je meer informatie of meteen een afspraak maken?

neem contact op