DO the Stress preventie!

Een jaarlijkse APK op stress is zeer goed onderhoud voor jou en je medewerkers!

Training Stress preventie

De cijfers komen dagelijks keihard binnen; 1 op de 5  werknemers heeft burn-out gerelateerde klachten. Jaarlijks kost dit 4 miljard euro, nog niet te spreken over de blijvende psychische en fysieke schade voor medewerkers die dit kan opleveren. Deze cijfers zijn hoger dan voor de crisis; de hoge werkdruk en verlies van controle vormen samen de giftige cocktail die kan leiden tot burn-out klachten.

De gezonde vorm van Stress is fijn! Zonder enige vorm van stress zouden wij niet eens opstaan in de ochtend; het is bedoeld om in de actiestand te komen. Een goede vorm van stress geeft energie, inspiratie, alertheid en focus die je afwisselt met rust en ontspanning, zowel geestelijk als fysiek. Mocht je te lang onder spanning staan dan wordt het ongezonde stress die zich kan uiten in vele vormen; vaak in rare klachten die je niet zo snel relateert aan stress. Een rugpijn, ontstekingen en diabetes zijn hiervan enkele voorbeelden.

De onbewuste stress is daarbij vaak funest; dit hoort bij onze persoonlijkheid vinden we, het sluipt erin en nekt ons tenslotte. In de training ‘stress preventie’ onderzoeken we onze stress persoonlijkheid, hoe dit is ontstaan, wat ons dit opleverde, nu oplevert en welke weg je in kunt slaan om van deze stress af te komen. We gaan voor een vitaal leven waarin we bewuste keuzes kunnen maken!

Als je je mensen gemotiveerd en energiek op de werkvloer wilt zien
wordt het tijd dat je als werkgever je werknemers laat trainen op stress preventie!

DO the Stress preventie!

Onder welke stress persoonlijkheid met eigenschappen val jij?

  • Plan jij iedere dag overvol of
  • ben jij super toegewijd of
  • heb je extreme behoefte om te winnen of
  • is het excessief verlangen naar bevestiging dat grote spanning veroorzaakt?

Zo zijn er nog 5 stresspersoonlijkheden. Inzichten waardoor je kunt besluiten om het anders te gaan doen om te voorkomen dat je opbrandt. Er komt een persoonlijk actieplan uit. Daarop word je gecoacht.

Jaarlijks een APK op stress is zeer goed onderhoud voor jou en je medewerkers!

Training Stress preventie

Interesse in de Training DO the Stress preventie?

neem contact op