Kompas Training Leiderschap

Training Leiderschap

Training Leiderschap

Blij zijn met jezelf in jouw functie als leidinggevende

Als manager zet je de koers uit, heb je een duidelijke visie en stel je doelen. Wat is mijn koers en waar gaan we als team heen de komende weken, maanden, jaren? In de training Leiderschap bouw je aan een een solide, goed zelfstandig functionerend team op basis van onderling vertrouwen en commitment, geef je elke medewerker wat hij nodig heeft om effectief en met plezier te werken en ontwikkel je goede sociale communicatieve vaardigheden.

“Als je weet naar welke haven je wilt varen, weet je ook welke wind je moet zeilen”

Seneca quote

In de CMC Training Leiderschap ontdek je

  • Wat heeft mij gevormd
  • Wat zijn mijn overtuigingen, helpen ze mij of zitten ze mij in de weg
  • Waar sta ik voor als leidinggevende en hoe ga ik dit vormgeven op de vloer

Je zet duidelijk jouw visie en koers neer met veel reflectiemomenten.

Kompas Training Leiderschap

Situationeel Leiderschap en Coachend Leidinggeven

Verder gaan we werken met verschillende leiderschapstechnieken zoals Situationeel Leiderschap en Coachend Leidinggeven. Maar ook leer je hoe je team blijft motiveren en hoe je doelen stelt. In de training komen eigen cases naar voren die je met behulp van rollenspellen leert verbeteren.

MBTI typologie

Een mooie tool voor deze training is de MBTI typologie. Het helpt je om jezelf beter te begrijpen. Je sterktes en aandachtspunten komen naar voren, net als jouw stressoren en hoe je daarmee om kunt gaan. En je krijgt inzicht in hoe het bij een ander werkt.

Deze training wordt ook 1 op 1 gegeven. Een snelle methode om een leidinggevende sterker en zelfbewuster in zijn rol te laten zijn.

Interesse in de Training Leiderschap?

neem contact op