Kompas Training Leiderschap

Training Leiderschap

Succesvol zijn in jouw rol als leidinggevende.
Leer de koers bepalen!

Training Leiderschap

Succesvol zijn in jouw rol als leidinggevende

Als manager zet je de koers uit, heb je een duidelijke visie en stel je doelen. Wat is mijn koers en waar gaan we als team heen de komende weken, maanden, jaren? In de training Leiderschap zet je jouw koers neer als leidinggevende waarbij je jouw kwaliteiten en valkuilen onderzoekt. Je weet hoe je bouwt aan een solide, goed zelfstandig functionerend team op basis van onderling vertrouwen en commitment.  Je weet hoe je elke medewerker geeft wat hij nodig heeft om effectief en met plezier te werken en je ontwikkelt goede sociale communicatieve vaardigheden.

“Als je weet naar welke haven je wilt varen, weet je ook welke wind je moet zeilen”

Seneca quote

In de CMC Training Leiderschap ontdek je

 • Wat heeft mij gevormd, wat zijn mijn kwaliteiten en aandachtspunten?
 • Wat zijn mijn overtuigingen, helpen ze mij of zitten ze mij in de weg
 • Waar sta ik voor als leidinggevende en hoe ga ik dit vormgeven op de vloer

  Je zet duidelijk jouw visie en koers neer met veel momenten van reflectie.

  Kompas Training Leiderschap

  Situationeel Leiderschap en Coachend Leidinggeven

  Verder gaan we werken met verschillende leiderschapstechnieken zoals Situationeel Leiderschap en Coachend Leidinggeven. Je leert  hoe je jouw team blijft motiveren en hoe je doelen stelt. In de training komen eigen cases naar voren die je met behulp van rollenspellen leert verbeteren.

  MBTI typologie

  Een mooie tool voor deze training is de MBTI typologie. Het helpt je om jezelf beter te begrijpen. Je sterktes en aandachtspunten komen naar voren, net als jouw stressoren en hoe je daarmee om kunt gaan. En je krijgt inzicht in hoe het bij een ander werkt.

  Deze training wordt ook 1 op 1 gegeven. Een snelle methode om als leidinggevende sterker en zelfbewuster in je rol te zijn.

  Interesse in de Training Leiderschap?

  neem contact op