Persoonlijke Effectiviteit Help

Persoonlijke Effectiviteit

Training Persoonlijke Effectiviteit

Krijg weer grip op je dagelijkse handelingen

Tijdens de Training Persoonlijke Effectiviteit krijg je inzicht in waar jouw tijd in gaat zitten; in acties en gedachten. Inzicht in hoe effectief je bent en hoe je zelf weer aan het roer van jouw leven komt te staan en persoonlijke de koers kunt zetten.

“Bepaal zelf je dag, of de dag bepaalt jou”

Steven Covey

De hedendaagse maatschappij vraagt veel van ons en we vragen ook veel van onze persoonlijke effectiviteit. Je kunt daarbij grip verliezen op alles wat gedaan moet worden en na een drukke dag het gevoel hebben dat je niet veel hebt gedaan. Jouw handelswijze, denkwijze en leefwijze kunnen daarbij grote stoorzenders zijn om effectief en met plezier te leven en te werken.

Onderwerpen in de training zijn

  • Timemanagement matrix
  • Cirkel van invloed en betrokkenheid
  • Pro-actief gedrag ontwikkelen
  • Stressmanagement
  • Vitaliteitsmanagement

Stressmanagement

Wist je dat 75% van de klachten bij de huisarts stress gerelateerd zijn? Veel mensen zijn zich niet bewust van wat zijn stressoren zijn. De klachten,  ziekmeldingen en burnouts liegen er niet om. Het is niet de stress zelf maar hoe je ermee omgaat. Je krijgt tijdens de training inzicht in hoe dit bij jou werkt en hoe je hierop kunt anticiperen om vitaal te blijven in je werk en privé.

Training Persoonlijke Effectiviteit HELP

Interesse in de Training Persoonlijke Effectiviteit?

neem contact op