Persoonlijke Effectiviteit Help

Persoonlijke Effectiviteit

Krijg weer grip op je dagelijkse handelingen en daarmee de regie over jouw dag!

Training Time Management - Persoonlijke Effectiviteit

Een planning kan iedereen maken, jezelf daaraan houden is een andere discipline! Wat gebeurt er dan dagelijks of laat je gebeuren waardoor de dag anders verloopt dan geplant? Het resultaat is werk wat zich ophoopt en de berg is niet meer te overzien. Je hebt het gevoel alsof je meerijdt op de waan van de dag, de regie is uit handen. Jouw handelswijze, denkwijze en leefwijze kunnen daarbij grote stoorzenders zijn om effectief en met plezier te leven en te werken.

Tijdens de Training Time management krijg je inzicht in waar jouw tijd in gaat zitten; in acties en gedachten. Inzicht in hoe effectief je bent en hoe je zelf weer aan het roer van jouw leven komt te staan en persoonlijke de koers kunt zetten.

Pro-actieve mensen kijken vooruit, houden zich bezig met zaken waar ze invloed op hebben, communiceren assertief en staan in hun kracht bij dagelijkse bezigheden. Dat is pas persoonlijke effectiviteit!

“Bepaal zelf je dag, of de dag bepaalt jou”

Steven Covey

Onderwerpen in de training zijn

  • Timemanagement matrix
  • Cirkel van invloed en betrokkenheid
  • Tips en tools om effectief jouw dag te besteden
  • Hoe ontwikkel je pro-actief gedrag
  • Storend gedrag van onszelf en het effect daarvan op de ander
  • Stress management

Stressmanagement

Wist je dat 75% van de klachten bij de huisarts stress gerelateerd zijn? Veel mensen zijn zich niet bewust van wat zijn stressoren zijn. De klachten,  ziekmeldingen en burn-outs liegen er niet om. Het is niet de stress zelf maar hoe je ermee omgaat. Je krijgt tijdens de training inzicht in hoe dit bij jou werkt en hoe je hierop kunt anticiperen om vitaal te blijven in je werk en privé.

Training Persoonlijke Effectiviteit HELP

Interesse in de Training Time Management?

neem contact op