Trainingen In Beweging Blijven

Trainingen

Trainen is in beweging blijven!

Trainingen bieden een nieuw perspectief

Als je nieuwe targets wilt halen, je competentie(s) en vaardigheden wilt verbeteren, als je ander gedrag wilt inzetten; dan zul je moeten trainen. En trainen is oefenen, doorzetten, meten en reflecteren. Met regelmaat kleine stapjes zetten om uiteindelijk jouw gestelde doel te behalen. Als  je voorneemt om aan je conditie te gaan werken dan red je dit niet met een keer een rondje door het park te joggen. Het is opbouwen, maandenlang oefenen en dan onderhouden wil jij jouw behaalde conditie behouden. En precies zo zit het met training op competenties en vaardigheden. Het start met erachter komen wat je wilt verbeteren om effectiever te zijn op je werk en/of privé. Dan een training volgen waar je inzichten genereert, oefent met aangereikte modellen en methodes en je doelen stelt voor de komende tijd. Een trainer helpt je daarbij door jouw proces te observeren, inzichtvragen te stellen, helpt je om een nieuwe koers te zetten en te oefenen met die nieuwe koers.

WILLEN

Wil je veranderen?
Waar een wil is is een weg!
Als je gedrag wilt veranderen moet de wil aanwezig zijn.

KUNNEN

Kun je het ook?
Een vaardigheid is aan te leren, gedrag en competenties ook. Op twee na, creativiteit en empathisch vermogen.

DOEN

En dan is het Doen!
In actie komen en ik help je daarbij!

Team Trainingen schakelketting

Teamtrainingen versterken de onderlinge band

Een team is zo sterk als de zwakste schakel! Elke teamtraining is tegelijkertijd een stukje teambuilding. Als team deelnemen aan de training CommunicatieLeiderschap of Time Management brengt de groep dichter bij elkaar.

Uit teamtrainingen kunnen individuele coachingsvragen komen. CMC Training & Coaching kan verder gaan met de ontwikkeling van de bewuste medewerker(s) in individuele coachingsessies.

Maatwerk trainingen

Jennings stelt dat 10% wordt geleerd in trainingen, 20% door en van collega’s en 70% op de werkvloer. Door veel praktijkgericht te oefenen in trainingen kun je die 10% nog verhogen tot 20%! Als je verandering op de werkvloer wilt start het dus met een training! Persoonlijke- en teamdoelen stellen  houdt jou en de teamleden scherp, het brengt betrokkenheid, energie en motivatie. Stilstand is achteruitgang, in beweging blijven geeft nieuwe perspectieven en conditie!

Maatwerktrainingen zorgen dat er daadwerkelijk winst behaald wordt. De CMC trainingen hebben veel raakvlakken met het gedachtegoed van Stephan Covey; overtuigingen die te tackelen zijn, welke invloed heb je, pro-actief gedrag en luister alvorens begrepen te willen worden.

Het model van Jennings

In het model van Jennings wordt gesteld dat mensen op verschillende manieren kennis tot zich nemen. 

Op de werkvloer

70%

Van collega's

20%

Door trainingen

10%