Schipper ahoy, inspiratie opdoen!

Schipper ahoy, inspiratie opdoen

We zitten op de helft van 2018. Het is een intensief eerste half jaar geweest in trainingsland, veel vraag naar persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, time- & stress management.

Men zocht naar inspiratie, antwoorden, tools, inzichten & vaardigheden in een drukke tijd waarin veel gevergd wordt van jou én mij als trainer.

Ik heb zoveel gespard met mensen, zoveel getriggerd, zoveel inspiratie en energie gegeven. En zoveel energie gekregen van mooie groepen mensen en daarbij prachtige trajecten neergezet, met al die mensen.

Inspiratie van alle kanten, een prachtig eerste half jaar van 2018!

Nu dus een beetje leeg. Maar de vakantie is in zicht. Ik hoop in deze weken inspiratie op te doen voor een mooi volgend half jaar.

Waar ik als trainer de rol heb om mensen te laten kijken, denken, ervaren en voelen, ga ikzelf de komende weken weer eens, kijken, ervaren en voelen. Hoe het met mij gaat, hoe ik me voel, wie ik ook alweer ben en waar ik voor sta en of ik op de juiste koers ben. Momenten van reflectie en persoonlijke ontwikkeling, omdat ik weet dat het af en toe zo broodnodig is!

En dus:  Schipper ahoy, ik ga de wilde wereld zeeën over, kijk je naar mij uit? En zie ik jou na de zomer voor inspiratie, in een training of  een inspirerende coaching sessie?

Voor nu, fijne vakantie! Groetjes, Cristel

CMC verzorgt teamtrainingen en individuele coaching/training.

Wil je meer informatie of meteen een afspraak maken?

neem contact op