Contact opnemen met CMC Trainingen

Contact

Contact

De trainingen van CMC Training worden op maat gemaakt. De inhoud en het gewenste resultaat worden in een persoonlijk intakegesprek met je besproken. Zo komt de concrete trainingsvraag naar voren. Het intakegesprek kan in een één op één gesprek met de opdrachtgever gehouden worden of met de medewerker(s) om wie het gaat. Zo is er optimale afstemming en wordt de medewerking van de medewerkers gewaarborgd.

CMC Consulting
Sportparklaan 13
1382 RV Weesp

KvK 32113429

Disc en JTI gecertificeerd
CMC Training & Coaching is Disc en JTI gecertificeerd. Beide methodieken bieden goede manieren om gedragsvoorkeuren te bekijken, te bespreken en te onderzoeken. Beide methodieken gaan er vanuit dat iedereen voorkeuren heeft waarbij niets goed of fout is. Of dat het één beter is dan het ander. Alle gedragsvoorkeuren hebben kwaliteiten en ontwikkelpunten. Het geeft een bevestiging van 'wie ben ik' en ook een interessante kijk op een ander waardoor vooroordelen snel verdwijnen. Uitstekende methodieken om in te zetten bij coaching en alle vormen van training!

Meer informatie of afspraak maken?

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen of rechtstreeks mailen kan natuurlijk ook!

(alleen de 10 cijfers van uw telefoonnummer invullen)

 

Trainingen dragen bij aan werkplezier!